Nørager Mejeri

Nørager Mejeri er en familieejet dansk virksomhed med egne produktionssteder i Danmark, Østrig, Rumænien og Storbritannien.

Med mere end 35 års erfaring med produktion og salg af hvide oste er de en af Nordeuropas største udbydere af salatost, Feta og Halloumi.

Nørager Mejeris udfordring

Nørager Mejeri har en kompleks produktion med mange produktvarianter. Pakning og palletering af dette foregik manuelt, hvilket de gerne ville automatisere for at forbedre arbejdsmiljøet.

Nørager Mejeri valgte DMT, da de søgte de en samarbejdspartner med specialviden inden for området og som gnidningsfrit kunne installere en løsning med overholdelse af stramme deadlines fra den eksisterende produktion.

Pallelaster og pakkemagasiner

Del 1 af løsningen bestod af tre pallelastere med tilhørende pallemagasiner. Disse danner en central enhed for Nørager Mejeris palletering, hvorved truckkørsel rundt i virksomheden blev begrænset.

Kasserejser og pakkemaskine

Del 2 af løsningen består af en kasserejser og pakkemaskine. Maskinen har indløbsbånd, hvor fetapakker kommer direkte fra dennes produktion. Fetapakkerne grupperes og pakkes i papkasser. Papkasserne hentes fra arkmagasin og foldes i maskinen.

KUNDEN HAR ORDET

Nørager Mejeri

"Med fødevareproduktion er det vigtigt at deadlines overholdes. DMT har overholdt de aftalte deadlines og sætter de nødvendige ressourcer ind for at imødekomme vores ønsker."
Karsten Nielsen
Projektleder, Nørager Mejeri