Transportløsninger

Transportanlæg og transportbånd i din produktion

Dansk Maskin Teknik producerer transportanlæg i mange forskellige udformninger. Udformningen og størrelsen bliver bestemt ud fra jeres ønske om transporthastighed, produktmasse, produkt størrelse, baneforløb (sving, niveau forskel mv.) og specialfunktioner.

TRANSPORTANLÆG

Transportanlæg fra småt til stort, speciallavet eller standard

Dansk Maskin Teknik producerer transportanlæg i mange forskellige udformninger. Udformningen og størrelsen bliver bestemt ud fra jeres ønske om transporthastighed, produktmasse, produkt størrelse, baneforløb (sving, niveau forskel mv.) og specialfunktioner.

DMT’s transportløsninger spreder sig vidt fra båndtransport, valserulle, kæde, lamelbaner og mere.

DMT leverer en stor del af deres transportmaskiner til fødevareindustrien, med simple konstruktioner der er nemme at vedligeholde.

Komplette transportløsninger

Vi undersøger produkter nøje og sørger for at baneforløbet i anlægget forløber problemfrit.

I den forbindelse kikker vi på transportunderlaget, overgange, transporthastigheder, transportretninger, transport manøvre (f.eks. at produktet drejes), sidestyr, justeringsmuligheder, bærende konstruktion og mere.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG

Kædetransport

Kædetransportbaner bruges typisk til palletransport, eller til produkter med grov struktur.

Kædebanen har høj bæreevne, trods den pladsbesparende udformning.

Air conveyor

DMT kan tilbyde luftbaner der gør det muligt at transportere lettere produkter med utrolig høj hastighed. Banen fungere ved at blæse luft op under produktet i en retning der løfter produkter og samtidig skubber produktet fremad. 

Micropitch baner

DMT’s “Micropitch” baner benyttes hvor der er behov for en skarp bane overgang, typisk i forbindelse med mindre produkter. Plastkædens udformning gør at kæden kan vendes på en meget lille radius, hvilket gør at produktet kan samles op eller overføres mellem baner med en begrænset kant der ellers kunne stoppe eller vælte produktet.

Specialkædebane

DMT samarbejder med europas største transportkædeleverandør og kan derfor tilbyde special løsninger, der åbner døre for multifunktionstransportbånd. F.eks. transportbånd der også fungere som produktoverføringsmaskine, eller til varierende produkthastighed på samme bånd.

Lamelkædebane

DMT har en stor samling af lamelkædebaner. Banerne kan fås i forskellig bredde og opbygges i moduler. Lamelkædebaner kan benyttes hvor der er behov for niveauforskel, sving mm. Lamelkæden udvælges efter jeres behov og kan også fås i en fødevaregodkendt udgave.

Rullebaner

Rullebaner kan leveres i mange forskellige udformninger afhængig af produktet der skal transporteres. Rullebaner bruges typisk til transport af produkter med fladt underlag (kasser eller sammenpakket produkter) eller paller.

Plastkædebane

Plastkædebaner kan designes og fremstilles efter jeres specifikke behov om bæreevne, båndforløb og baneovergange. Plastkædebanen er samtidig en økonomisk og vedligeholdelsesfri løsning.

Båndtransport

Båndtransportbaner benyttes hvor der er krav til god kontaktunderlag, f.eks. hvor produktet skal trækkes op eller ned af en hældning. Samtidig giver båndet typisk en overflade der er nem at holde ren. Båndbaner kan fås som antistatisk hvor der er behov om dette.