Transportanlæg og transportbånd

Transportløsninger i din produktion

Dansk Maskin Teknik producerer transportanlæg i mange forskellige udformninger. Udformningen og størrelsen bliver bestemt ud fra jeres ønske om transporthastighed, produktmasse, produktstørrelse, baneforløb (sving, niveauforskel mv.) og specialfunktioner.

TRANSPORTANLÆG

Transportanlæg fra småt til stort, speciallavet eller standard

Dansk Maskin Teknik producerer transportanlæg i mange forskellige udformninger. Udformningen og størrelsen bliver bestemt ud fra jeres ønske om transporthastighed, produktmasse, produktstørrelse, baneforløb (sving, niveauforskel mv.) og specialfunktioner.

DMTs transportløsninger spænder vidt fra transportbånd, valserulle, kæde, lamelbaner og mere.

DMT leverer en stor del af vores transportbånd til fødevareindustrien, med simple konstruktioner der er nemme at vedligeholde.

Komplette transportanlæg

Vi undersøger produkter nøje og sørger for at baneforløbet i anlægget forløber problemfrit.

I den forbindelse kigger vi på transportunderlaget, overgange, transporthastigheder, transportretninger, transportmanøvre (f.eks. at produktet drejes), sidestyr, justeringsmuligheder, bærende konstruktion, transportbåndtype og mere..

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG

Dansk Maskin Teknik leverer alle former for transportbånd og transportanlæg

Kædetransport

Kædetransportbaner bruges typisk til palletransport, eller til produkter med grov struktur.

Kædebanen har høj bæreevne, trods den pladsbesparende udformning.

Air conveyor

DMT kan tilbyde luftbaner der gør det muligt at transportere lettere produkter med utrolig høj hastighed. Banen fungere ved at blæse luft op under produktet i en retning der løfter produkter og samtidig skubber produktet fremad. 

Micropitch baner

DMT’s “Micropitch” transportbåndbaner benyttes hvor der er behov for en skarp baneovergang, typisk i forbindelse med mindre produkter. Plastkædens udformning gør at kæden kan vendes på en meget lille radius, hvilket gør at produktet kan samles op eller overføres mellem baner med en begrænset kant der ellers kunne stoppe eller vælte produktet.

Specialkædebane

DMT samarbejder med Europas største transportkædeleverandør og kan derfor tilbyde special løsninger, der åbner døre for multifunktionstransportbånd. F.eks. transportbånd, der også fungerer som produktoverføringsmaskine, eller til varierende produkthastighed på samme bånd.

Lamelkædebane

DMT har en stor samling af lamelkædebaner. Transportbåndbanerne kan fås i forskellig bredde og opbygges i moduler. Lamelkædebaner kan benyttes hvor der er behov for niveauforskel, sving mm. Lamelkæden udvælges efter jeres behov og kan også fås i en fødevaregodkendt udgave.

Rullebaner

Rullebaner kan leveres i mange forskellige udformninger afhængig af produktet der skal transporteres. Rullebaner bruges typisk til transport af produkter med fladt underlag (kasser eller sammenpakkede produkter) eller paller.

Plastkædebane

Plastkædebaner kan designes og fremstilles efter jeres specifikke behov om bæreevne, båndforløb og baneovergange. Plastkædebanen er samtidig en økonomisk og vedligeholdelsesfri transportbåndsløsning.

Båndtransport

Båndtransportbaner benyttes hvor der er krav til godt kontaktunderlag, f.eks. hvor produktet skal trækkes op eller ned af en hældning. Samtidig giver transportbåndet typisk en overflade der er nem at holde ren. Båndbaner kan fås som antistatisk, hvor der er behov om dette.