Palletering

Få et palleteringsanlæg i din produktion

Hos Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med palleteringsløsninger i mange år.

En palleteringsløsning fra Dansk Maskin Teknik kan automatisk fremføre paller, der herefter palleteres med eksempelvis kasser. I vores standardsortiment har vi palleteringsanlæg til alle standard EU paller og UK paller, kvartpaller og halve paller. Vi designer og fremstiller pallelastere efter jeres behov.

PALLELASTER

Automatisk palletering af kasser på paller

Er gulvpladsen til palletering begrænset er en kompakt pallelaster fra DMT et oplagt valg som palleteringsløsning.

Palletering foregår ved at emner kommer ind i top og skubbes ind på lasteplanet i et bestemt pallemønster. Herefter flyttes laget automatisk på palle.

Processen gentages indtil en ønsket stakhøjde er nået. Palleteringsanlæggets simple konstruktion gør den meget driftssikker og nem at vedligeholde.

Hvis en pallelaster ikke er den bedste løsning for netop din produktion, kan Dansk Maskin Teknik også tilbyde en robotpalleteringsløsning.

GENNEMTESTEDE OG DRIFTSIKRE PALLETERINGSANLÆG

Pallelastere er en gennemprøvet palleteringsløsning og meget driftsikre. En af Dansk Maskin Tekniks spidskompetencer er at renovere og rekonfigurere brugte pallelastere til netop dine behov.

Herved kan du komme hurtigt i gang med et palleteringsanlæg med en ultra kort tilbagebetalingstid. Ring og hør om vi har en pallelaster på lager, som vi kan tilpasse til dine behov for palletering.

PALLETRANSPORT

Automatisk transport af paller

I forbindelse med palleteringsanlæg fremstiller vi også en bred vifte af pallebaner til vores kunder. En standard EURO palle kan bære op til 1500kg, hvilket vores transportsystemer bliver designet efter.

Det betyder I kan forvente en robust og sikker pallehåndtering i jeres produktion. Vi har en række af standardløsninger fra drevne rullebaner (motortrukket) til udrevne faldbaner.

Det er ofte vigtigt, at pallen kommer frem til tiden, og i den rigtige orientering. For at sikre dette tilbyder Dansk Maskin Teknik både svingbaner, vinkeloverførselsbaner, rotationsstationer og pallekontrolbaner i forbindelse med pallehåndtering. Vores rullebaner kan udstyres med diverse sensorer for at tracke eller sikre, at pallen står korrekt på banen.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om vores mange muligheder indenfor pallebaner og palleteringsanlæg.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG