Palletering

Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med pallehåndtering i mange år.

En pallelaster fra Dansk Maskin Teknik håndterer automatisk EU paller og pakker kasser på EU paller. Vi leverer standard pallelaster til alle standard EU paller og designer og fremstiller pallelastere efter jeres behov for laghøjde.

PALLELASTER

Automatisk pakning af kasser på paller

Pallelastere er ikke noget nyt koncept, men hos Dansk Maskin Teknik A/S har vi arbejdet med pallehåndtering i mange år. Vi forstår derfor jeres krav til pallehåndtering.

En pallelaster fra Dansk Maskin Teknik håndterer automatisk EU paller og pakker kasser på EU paller. Vi leverer standard pallelaster til alle standard EU paller og designer og fremstiller pallelastere efter jeres behov for laghøjde.

Dansk Maskin Teknik kan desuden lave pallehåndtering med robotter.

Hvis en pallelaster ikke er den bedste løsning for din produktion kan Dansk Maskin Teknik også tilbyde en robotpalleteringsløsning.

Funktion af pallelaster

Kasser transporteres over på lasteplanet i det ønsket pakke mønster, når kasserne står i position fjernes lasteplanet og kasserne falder ned på pallen.

Pallen køres ned af pallelasteren og processen gentages indtil den ønskede laghøjde opnås. Herefter transporteres den færdige palle ud af maskinen og videre på palletransport anlæg.

GENNEMTESTET OG DRIFTSIKRE

Pallelastere er et gennemprøvet design og meget driftsikre. En af Dansk Maskin Tekniks spidskompetencer er at renovere og rekonfigurere brugte pallelastere til netop dine behov.

Herved kan du komme hurtigt i gang og have ultra kort tilbagebetalingstid. Ring og hør om vi har en på lager vi kan tilpasse til dine behov.

PALLETRANSPORT

Automatisk transport af paller

I forbindelse med pallehåndtering fremstiller vi også en bred vifte af palletransportløsninger til vores kunder. En standard EURO palle kan bære op til 1500kg, hvilket vores transportsystemer bliver designet efter.

Det betyder I kan forvente en robust og sikker pallehåndtering i deres produktion. Vi har en række af standard løsninger fra drevne rullebaner (motortrukket) til udrevne faldbaner.

Det er ofte vigtigt, at pallen kommer frem til tide, og i den rigtige orientering. For at sikre dette tilbyder Dansk Maskin Teknik både svingbaner, vinkeloverførselsbaner, rotationsstationer og pallekontrolbaner i forbindelse med pallehåndtering. Vores rullebaner kan udstyres med diverse sensore for at tracke eller sikre, at pallen står korrekt på banen.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om vores mange muligheder indenfor pallehåndtering.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG