Maskindesign og -produktion

Automatisering af produktion

Vi er en kvalitetsbevidst ordreproducerende maskinfabrik med professionel maskinfremstilling som speciale. Vi producerer standard og specialdesignede løsninger, til automatisering af produktion.

En optimal produktion med fokus på automatisering, omkostninger og driftssikkerhed stiller store krav til maskindesignet, og hos Dansk Maskin Teknik er vi derfor med fra idé til levering.

Design

Vores ingeniører og konstruktører er med fra starten, og udarbejder altid løsningsforslag i tæt samarbejde med jer, for at sikre at alle ønsker bliver udfyldt og den ønskede automatisering opnås.

Produktion

Al maskinfremstilling sker på vores eget værksted, hvor vi fremstiller alle maskiner fra bunden. En innovativ proces, så vi altid kan levere langtidsholdbare løsninger.

Opsætning

Inden opsætning tester vi altid maskinen sammen med jer på vores værksted, så vi sammen kan justere eventuelle detaljer inden den endelige montering.

Design og fremstilling af maskiner

Fra idé til levering

En automatisering af produktion med fokus på omkostninger og driftssikkerhed stiller store krav til maskindesignet og hos Dansk Maskin Teknik er vi derfor med fra idé til levering. Og vi er med hele vejen i indkøringen, indtil alle er glade og tilfredse.

Design efter dine ønsker

Vi designer maskiner og løsninger efter jeres ønsker og udarbejder altid løsningsforslag i tæt samarbejde med jer. Alt efter størrelsen på projektet har vi en eller flere design-gennemgange med jer. Herved sikres at automatisering af jeres produktion bliver som I ønsker.

3D modellering

I vores designarbejde bruger vi 3D modellering til konstruktion, analyse og optegning til fremstilling af maskinerne. Når det handler om automatisering er det vigtigt med et grundigt tegningsgrundlag.

Afsluttende test før levering

Inden levering af maskiner samler og tester vores montører maskinerne på maskinværksted. Her tester vi anlægget med jeres produkter og I må meget gerne være med. På den måde er I altid garanteret det bedste slutprodukt.

Maskindesign efter jeres ønsker

I vores designarbejde bruger vi 3D modellering til konstruktion, analyse og optegning til fremstilling af maskinerne. Vores maskindesignere benytter ofte 3D CAD-modeller til layout og udkast til f.eks. tilbud. Det sikrer, at vi altid kan præsentere den bedste løsning for jer.

Vores typiske automatiseringsopgaver er specialmaskiner, pakkemaskiner, transportbaner og robotløsning eller hvad du kan have af udfordringer. De fleste maskiner bliver specialdesignet til jeres formål. Dog kan vi i mange tilfælde genbruge maskindesign fra tidligere projekter, hvilket giver en besparelse for jer.

Vores ingeniører og salgsteam har mange års erfaring inden for maskindesign, automatisering af produktion, pakkemaskiner og transportmaskiner. Kontakt os og hør mere om vores kompetencer og få et løsningsforslag og tilbud på automatisering af din produktion.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG

Design og fremstilling på eget maskinværksted

Dansk Maskin Teknik designer og producerer en lang række maskiner til flere brancher i industrien. På vores maskinværksted i Randers er vi specialister i pakkemaskiner til mejeri og andre fødevareproduktioner samt transportmaskiner til produkter, paller og meget mere.

På maskinværkstedet designer og fremstiller vi også specialmaskiner til tekstilindustrien og vindmøllebranchen.

Maskinværkstedet har alle moderne maskiner og værktøj, og vi kan derfor producere alle maskiner fra bunden. Det betyder, at vi altid kan levere samme høje kvalitet, som vi kan stå inde for.

Maskinfremstilling til fødevarer

Vi kan både fremstille maskiner med automatisk formatskift eller maskiner til ét format. Automatisering af produktion er ikke statisk, så hvis du gerne vil have udbygget dit anlæg med flere formater, kan vi også dette. Desuden kan vi også fremstille maskiner til fødevarer, som kræver særlige godkendelser.

Al maskinfremstilling sker på vores eget værksted, hvor vi fremstiller alle maskiner fra bunden. Vi er en moderne virksomhed med en innovativ tilgang til maskinfremstilling, så vi altid kan levere langtidsholdbare løsninger til vores kunder.

Ud over maskinfremstilling sikrer vi også automatisering af produktion med service af maskiner eller ombygning, hvor der er krav om formatskifte eller produktændring. Vi kan også levere en lang række reservedele til vores egne maskiner samt øvrige producenter.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør om jeres mange muligheder indenfor maskinfremstilling og automatisering af produktion.

Maskinværksted med alle typer maskiner

På maskinværkstedet har vi forskellige maskiner til spåntagningsarbejde, herunder drejebænk, fræser, søjlebor mm. Det betyder, at vi kan fremstille de fleste dele som f.eks. aksler, beslag og lign.

På vores smedeværksted kan vores smede svejse i de fleste materialer, og vi har separat svejseværksted til sortjern og til rustfri/aluminium.

Inden levering af maskiner samler og tester vores montører maskinerne på maskinværksted, så I altid er garanteret det bedste slutprodukt.

Kontakt Dansk Maskin Teknik og hør mere om, hvad vi kan tilbyde på vores maskinværksted.