Arla Holstebro

Ved Arla Holstebro produceres der store mængder smør og flødeost hver dag, og derfor er der stor brug for god kvalitet og høj kapacitet.

DMT har leveret mange anlæg til Arla Holstebro med udgangspunkt i forskellige problemstillinger, både store og små projekter. I samarbejde med kunden findes en optimal løsning, som opfylder de krav og specifikationer, der bliver opstillet for det pågældende projekt.

Arlas udfordring

Der var brug for en ny komplet linje, for at kunne højne kapaciteten, så Arla kan følge med til efterspørgslen fra deres kunder.

Løsningen

DMT blev i denne case inddraget som totalleverandør, hvor der skulle sammenkobles komponenter og standardmaskiner. Når der købes standardmaskiner, er der ikke mulighed for at ændre på kvotehøjde, ind- og udgange osv.

Der er lavet en løsning med transportbaner, der transporterer bægre med flødeost imellem henholdsvis X-ray, kontrolvejning, printer, ejekt og køletårn. Linjen kan klare forskellige størrelser bægre, og ender til sidst ud en stakker, der stabler bægrene ovenpå hinanden inden de fyldes på reoler.

KUNDEN HAR ORDET

Arla Holstebro

"Vi betragter DMT som en god leverandør, som vi har haft samarbejde med i mange år i hele Arla og specielt på Holstebro Mejeri.
De er meget løsningsorienteret og fleksible når vi skal have en ny linje, og lave løsningsforslag når linjen skal kunne køre dobbelt kapacitet.
Den nye tappelinje er en stor og kompliceret linje med forskellige leverandører. Det er DMT der kobler tingene sammen imellem de forskellige leverandører”
Carsten Mose
Projektleder, ARLA Foods A/S