Pakkemaskine

Hos DMT er vores hovedområde pakkemaskiner. Derfor forhandler vi en lang række af forskellige pakkemaskiner til hvert formål.

Vi har erfaring med at finde den rette pakkemaskine til det ønskede papformat, samt produktorientering og mønster.

Det rette papformat til opgaven

Vi hjælper gerne med design af den rette papkasse, i samarbejde med forskellige papleverandører.
Vi har stor kendskab til forskellige papformater, foldeteknikker og papkvaliteter og arbejder blandt andet sammen med DS Smith.

PAKNING AF PRODUKTER

Papformat, produktorientering og mønster

Vi har erfaring med at finde den rette pakkemaskine til det ønskede papformat, samt produktorientering og mønster.

Typisk tilbyder vi også transportsystemer, eller gruppering for produkter der kommer ind i maskinen, samt kasser der kommer ud af pakkemaskinen. 

Vi renoverer og ombygger jævnligt pakkemaskiner og har flere på lager der kan tilpasses dine behov.

Vi er forhandler af nye SEMA pakkemaskiner. Derudover er vi specialister i Mecopak og Norreg, og istandsætning og ombygning af disse igennem mange år.

Vi har vores egen pakkemaskine under udvikling, hvor vi har større mulighed for at tilpasse maskinen til vores jeres behov. Kontakt os i dag for at høre mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og din produktion.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Hans Jakob Boelsmand

Projektleder / ingeniør & salg

Claus Henriksen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR & SALG

Sema Systemtechnik pakkemaskiner

DMT er certificeret i installation og service på Sema pakkemaskiner

DMT har et samarbejde med Sema Systemtechnik GmbH & Co og bruger bla. deres pakkemaskiner til rejsning, lukning, fyldning af bakker, låg og bund-løsninger samt wraparound.

Sema Systemtechnik er en privatejet tysk virksomhed med mange års erfaring og er en stærk leverandør og samarbejdspartner inden for pakkemaskiner med meget høj kapacitet.

SEMI-AUTOMATISK PAKKEMASKINE

Hos DMT har vi udviklet vores egen semi-automatiske pakkemaskine. Formålet med maskinen er at assistere personale i den manuelle pakkeproces. Her kan papformatet lægges på maskinen, hvorefter produktet placeres i kassen, og ved hjælp af et enkelt tryk foldes kassen.

Maskinen er designet til at være behagelig at arbejde ved, og af samme grund er maskinen monteret med elektriske aktuatorer hvorved operatøren ved hjælp af et tryk kan justere arbejdshøjden. Derudover er maskinen udstyret med ruller, der gør at kassen er nem at flytte fra maskinen – herved undgår operatøren at løfte kassen med produkter.