Naturmælk

De første økologiske landmænd, der etablerede Naturmælk i Sønderjylland tilbage i 1994, skabte mejeriet på baggrund af en arbejdsfilosofi, der bygger på den indianske læresætning om at ”vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn”. Denne læresætning er stadig essentiel i måden hvorpå de nu 32 landmænd, deres familier, deres landbrug og mejeriet Naturmælk agerer; et hensyntagen til den jord, der dyrkes i alle led i værdikæden.

Naturmælks udfordring

Naturmælk pakkede mælkekasserne manuelt, hvilket gav arbejdsmiljømæssige udfordringer og de kiggede efter en løsning der kunne øge effektiviteten.

Billede lånt fra https://www.naturmælk.dk/

Mælkekasse palleteringsanlæg

Claus Henriksen, Salg

Anlægget blev skræddersyet til Naturmælks behov. Pladsen var træng og anlægget skulle kunne håndtere 14.000 L mælk i timen hvilket var en spændende udfordring.

Udover håndteringen af mælk skulle det også transportere og have bufferkapacitet til paller, hvilket vi løste med vores standard pallemagasin og standard pallebaner

KUNDEN HAR ORDET

Naturmælk:

"Samarbejdet mellem Naturmælk og DMT har været yderst tilfredsstillende og vi valgte DMT som leverandør på vores projekt, fordi DMT arbejdede meget professionelt og seriøst med opgaven og har kunnet indfri vores krav og forventninger til projektet, både med de økonomiske rammer, udstyr og tidsfrister.

Vi vil helt klart kunne anbefale andre virksomheder at tage kontakt med DMT for leverance af pakkemaskiner og transport udstyr."
Peter Høgh Madsen
Driftsleder, Naturmælk A.m.b.a