El og programmering

Dansk Maskin Teknik A/S har egen elafdeling, bestående af elektrikere, programmører og elmontører. Vores opgaver består i komplet kabelføring, montage af sensorer, PLC, programmering mm.

At have eget el-team gør os meget fleksible og uafhængige, da vi både kan installere og programmere vores projekter selv.

Fra kabelføring til programmering, vores elafdeling klarer det hele

Både at have mekanisk og el-teknisk afdeling, gør at vi kan sprede os ud på mange flere måder og derved også hjælpe med underleverandørarbejde.

DMT laver både den elektriske montage og de korrekte sikkerhedsløsninger. Al udarbejdelse af projekter bliver leveret med en godkendt dokumentation.

Dansk Maskin Tekniks elafdeling kører uafhængigt af smedeafdelingen, hvilket giver en større fleksibilitet og uafhængighed afdelingerne imellem. Det giver i sidste ende hver afdeling endnu bedre mulighed for at stå til rådighed for vores kunder

Vores hovedkompetencer inden for el

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

Lars Sørensen

El-formand / Programmør

Claus Henriksen

Administrerende direktør / SALG

Maskinprogrammering

Hos Dansk Maskin Teknik står vi altid selv for maskinprogrammeringen af vores maskiner. Det gør vi for at sikre kvaliteten i alle komponenter og maskinprogrammeringer.

Vores egen elafdeling, som består af kompetente elektrikere, programmører og elmontører udfører alt indenfor kabelføring, montage af sensorer, PLC samt maskinprogrammering mm.

Med vores eget team af elektrikere og maskinprogrammører er vi meget fleksible i forhold til installation, maskinprogrammering og eventuel vedligeholdelse.

Fleksibel maskinprogrammering

Vi laver både den elektriske montage og de korrekte sikkerhedsløsninger, og alt udarbejdelse af projekter bliver naturligvis leveret med godkendt dokumentation.

Vores elafdeling udfører bl.a. PLC installation og maskinprogrammering, installation og styring af servo motor og aktuatorer samt visualisering med HMI og Indusoft SCADA.

Vores elafdeling kører uafhængig af smedeafdelingen, og vi er derfor yderst fleksible i forhold til service og vejledning. Kontakt vores elafdeling og hør mere om maskinprogrammering, installation og styring.