Service af maskiner

Vi holder produktionen kørende med service af maskiner, eller ombygning hvor der er krav om formatskifte eller produktændring.

Vi leverer også en lang række reservedele til vores egne maskiner, samt eksisterende maskiner. Skal du bruge en reservedel som ikke er fra vores maskiner kan du skrive en mail til os med specifikationer og billeder – så finder vi den del du skal bruge og leverer den til dig.

DEMONTAGE ELLER FLYTNING

Dansk Maskin Teknik A/S har ofte opgaver hvor vi hjælper  jer med delvis eller komplet flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytte løsning, eller hjælpe under dele af projektet.

Vores montage team har erfaring med de nødvendige kontrol og test af maskinerne inden produktions start.

OMBYGNING OG VEDLIGEHOLD

Vi har efterhånden haft en del ombygninger igennem hos Dansk Maskin Teknik A/S, hvilket gør at vi kender maskinerne til fingerspidserne.

Vi har igennem tiden opbygget et lager til vedligehold af pakkemaskiner, især Mecopak og Norreg maskiner.

MERE END BARE MASKINMONTAGE

Ud over maskinmontage udfører vi også flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytteløsning eller hjælp under dele af projektet.

Vores montageteam har erfaring med de nødvendige kontroller og test af maskinerne inden produktionsstart, og vi har alle nødvendige transportmuligheder for maskiner, baner, konstruktioner mm.

Vi hjælper også gerne, når det drejer sig om speciallevering, f.eks. levering til udlandet og vores montører er ofte med, når maskinen leveres og sørger for sikker levering og installering, hvis det er nødvendigt.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

René Simsek

INDKØBER / ADMINISTRATION / RESERVEDELE / SERVICECHEF

Nicklas Nielsson

Servicetekniker