Service af maskiner

Maskinmontage, demontage og flytning

Vi holder produktionen kørende med service af maskiner, eller ombygning, hvor der er krav om formatskifte eller produktændring.

Vi leverer også en lang række reservedele til vores egne maskiner, samt eksisterende maskiner. Skal du bruge en reservedel som ikke er fra vores maskiner, kan du skrive en mail til os med specifikationer og billeder – så finder vi den del du skal bruge og leverer den til dig.

MASKINMONTAGE, DEMONTAGE ELLER FLYTNING

Dansk Maskin Teknik A/S har ofte opgaver, hvor vi hjælper  jer med delvis eller komplet flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytteløsning, eller hjælpe under dele af projektet.

Vores maskinmontage-team har erfaring med de nødvendige kontroller og test af maskinerne inden produktions start. Du kan derfor trygt overlade monteringen af jeres maskiner til os.

Mecopak pakkemaskiner

Renovering og ombygning

Mecopak pakkemaskinen blev udviklet i 90’erne og har vist sig som en kompakt og god pakkemaskine, hvor det hele foregår i den samme højde. En Mecopak pakkemaskine kan håndtere mange formater både i WA-kasser (wrap around papkasse) og bægre i bakker. Så hvis du har brug for en prisbevidst pakkeløsning til dit produkt, kan en Mecopak være løsningen. Vi ombygger gruppering og kasserejsningsværktøj på Mecopak, så den passer til dine produkter.

Hvis du allerede har en Mecopak stående i din produktion er vi også klar på at ombygge denne til nyt format. Det kunne også være du er interesseret i at din Mecopak får ny styring og HMI så den blev mere tidssvarende.

Norreg pakkemaskiner

Renovering og ombygning

Norreg pakkemaskine kan både fås i rustfast stål og aluminium. Den kan som en Mecopak håndtere mange formater, både i WA-kasser og bægre i bakker. Til forskel fra en Mecopak kan en Norreg pakke hurtigere og der kan påbygges automatisk omstilling. En Norreg er også generelt større end en Mecopak.

Ring til os hvis du er interesseret i en Norreg eller Mecopak pakkemaskine.

MERE END BARE MASKINMONTAGE

Ud over maskinmontage udfører vi også flytning og maskinopsætning. Vi kan tilbyde en komplet flytteløsning eller hjælp under dele af projektet.

Vores montageteam har erfaring med de nødvendige kontroller og test af maskinerne inden produktionsstart, og vi har alle nødvendige transportmuligheder for maskiner, baner, konstruktioner mm.

Vi hjælper også gerne, når det drejer sig om speciallevering, f.eks. levering til udlandet og vores montører er ofte med, når maskinen leveres og sørger for sikker levering og installering, hvis det er nødvendigt.

FÅ DEN RETTE SPARRING OM DIT PROJEKT

KONTAKT OS

René Stensgaard

INDKØBER / ADMINISTRATION / RESERVEDELE / SERVICECHEF

Nicklas Nielsson

Servicetekniker

Peter Richter

Servicetekniker